Cautare

7159 de rezultate pentru "traian surducan" (3.46 secunde)
Ponta a spus ca pentru USL "un obiectiv mai ambitios" decat voturile din Parlament pentru eventuala cerere de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu este obtinerea de semnaturi de la populatie.
UPDATE ora 12:45 Congresul PNL a votat, sambata, cu unanimitate de voturi, rezolutiile privind necolaborarea cu PDL si cu Traian Basescu si desemnarea candidatilor USL pentru functia de presedinte al Romaniei - Crin Antonescu si pentru cea de premier - Victor Ponta.
Va felicit pentru votul impresionant, 284 va apropie de 322 care v-a adus noroc data trecuta Presedintele Traian Basescu a avertizat Guvernul Ponta ca parteneriatul cu el este valabil atata vreme cat nu se va incepe "un proces de restauratie".
Cum isi provoaca Traian Basescu suspendarea Asa cum ne tot demonstreaza de opt ani, lui Traian Basescu ii este imposibil sa traiasca fara conflicte.
HotNews.ro Planul de actiune al USL pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu. ... Cum ar putea ajunge Crin Antonescu presedinte macar pentru o luna Liderii USL au stabilit in linii mari planul politic care va duce la suspendarea presedintelui Traian Basescu.
Uniunea Social Liberala sustine, intre altele, in cererea de suspendare a presedintelui, ca Traian Basescu a incalcat in mod grav prevederile Constitutiei si principiul fundamental al democratiei reprezentative atunci cand a declarat ca nu va numi un premier din partea USL chiar daca aceasta formatiune politica va obtine majoritatea absoluta in Parlament.
Pentru ca defineste atat credibilitatea pe care domnul Traian Basescu se mai poate sprijini in randul propriilor cetateni, cat si credibilitatea de care beneficiaza in afara granitelor tarii. ... Traian Basescu a fost multi ani de zile o locomotiva electorala extrem de puternica pentru PDL.
Astazi Traian Basescu si oamenii sai stiind ca nu mai au credibilitate, stiind ca nu mai pot minti romanii, ne ameninta cu un singur lucru, ne ameninta cu Europa, cu Uniunea Europeana, cu Germania, cu America.
Traian Basescu mizeaza pe castigarea tehnica a referendumului. ... Conform ultimelor cercetari de piata, electoratul favorabil lui Traian Basescu este semnificativ. ... Il vor sau nu il vor pe Traian Basescu?
Un altfel de scenariu (Sorin Rosca Stanescu) In ipoteza in care nu se prezinta la vot in jur de 65 la suta dintre cetateni, regimul Traian Basescu va fi restaurat. ... Un razboi de uzura va fi purtat, in plan strict politic, intre USL si Traian Basescu plus PDL.
Batranul securist de pe vremea lui Nicolae Ceausescu a construit un sistem dupa chipul si asemanarea sa, pornind de la cat a putut pricepe cel mai slab stundent dintr-o promotie a Institutului de Marina Mircea cel Batran (Traian Basescu s-a clasat pe ultimul loc pe lista absolventilor din promotia sa!).
Mai mult, europarlamentarul Cristian Preda a declarat la Realitatea Tv ca da in scris ca Traian Basescu nu-l va numi pe Victor Ponta premier, invocand articolul 103 din Constitutie.
Gabriel Oprea, calul Traian (Autor: Razvan Dumitrescu) Din dialogul lui Bogdan Chirieac cu premierul am inteles ca acesta a recunoscut ca a semnat actul coabitarii cu Traian Basescu.
Dan Turturica scrie intr-un editorial pentru Romania Libera ca Traian Basescu arata prin alegerea sa ca nu doreste ca PDL-ul sa se curete de corupti.
Bogdan Chirieac) In ultimele saptamani, dupa numirea procurorilor, am vazut multe analize prin care se arata, altminteri corect, ca o apropiere a premierului Victor Ponta de Guvernatorul Traian Basescu se va solda cu un grav deficit de imagine pentru primul.
De ce creste Traian Basescu in sondaje?
Un jalnic sfarsit de domnie traian basescu a ajuns la capatul carierei sale politice, si sfarseste jalnic, cu un scandal de coruptie, care, daca Romania ar fi o tara normala, ar trebui sa-l determine sa demisioneze, iar apoi sa ajunga in fata justitiei.
"Traian Basescu nu vrea decat sa distraga atentia de la evenimentele importante de politica externa si economica organizate de Guvern" In urma cu ceva timp, presedintele Romaniei se plangea ca "politicieni si persoane asociate lor desfasoara o campanie de discreditare sistematica a unor institutii ale statului".
Traian Basescu (intre decembrie 2004 - decembrie 2014). In perioada cand au indeplinit mandatul de presedinte, acestia au retrimis Parlamentului spre reexaminare un numar total de 127 de legi (Ion Iliescu - 39, Emil Constantinescu - 8, Traian Basescu - 78).
Senatoarea Gabriela Firea raspunde atacurilor presedintelui Basescu:"Eu nu am fost suspendata de alegatorii mei" Senatoarea PSD Gabriela Firea, care este si comunicatorul comisiei de ancheta privind achizitia de terenuri a Ioanei Basescu, i-a raspuns presedintelui Traian Basescu.
google-analytics.com